Maak een afspraak

Osteopaat in Bertem nodig? Welkom bij Ospoplus!

Wij begeleiden je naar een betere levenskwaliteit

Heb je lichamelijke klachten of ongemakken en ben je op zoek naar een professionele osteopaat? Kies dan voor Ospoplus. In onze praktijk in Bertem begeleiden we je naar een betere levenkwaliteit.

Osteopaat in Bertem nodig? Welkom bij Ospoplus!

Bij Ospoplus vertrekken we steeds vanuit een multidisciplinaire aanpak waarbij we streven naar een gerichte en optimale behandeling van de patiënt. Zowel volwassenen als jongeren, kinderen en fervente sporters zijn welkom bij Ospoplus.

Wat is het verschil tussen een osteopaat en een kinesist? Terwijl een kinesist eerder lokaal werkt, beschouwt een osteopaat het lichaam als één geheel en gaat hij op zoek naar de onderliggende oorzaak van de klacht. De oorzaak van een klacht bevindt zich niet altijd in de pijnregio. Daarnaast kiest een osteopaat uitsluitend voor een manuele behandelwijze terwijl een kinesitherapeut tijdens de behandeling ook beroep doet op bepaalde toestellen.

Veel meer dan alleen osteopathie

Naast osteopathie kan je in onze praktijk in Bertem ook terecht voor diëtetiek, podologie, psychologie en cardiologie.

Kamp je met voetklachten? Bij podoloog Ospoplus ben je in goede handen. Wens je professioneel advies over gezonde voeding? Of zoek je begeleiding in jouw dieetproces in het kader van een bepaalde ziekte of aandoening? Ook hiervoor kun je bij Ospoplus terecht. Onze diëtist staat voor je klaar. Zit je met psychologische vragen of zorgen? Onze psycholoog staat je bij in het bieden van toegankelijke en doelgerichte zorg. Heb je last van hart- en vaatziekten? Of wil je graag een preventieve cardiale controle? Onze cardioloog helpt je graag verder.

Kortom, Ospoplus is toegankelijk voor iedereen en zet kwalitatieve gezondheidszorg steeds voorop.

Of ben je op zoek naar een diëtist, psycholoog, podoloog of cardioloog? Maak een afspraak met Ospoplus!

Heb je nood aan een osteopaat in de regio Bertem? Dan ben je bij groepspraktijk en adviescentrum Ospoplus aan het juiste adres. Wij bieden jou een totaalpakket, van osteopathie tot podologie, diëtetiek, psychologie en cardiologie. Wens je een afspraak te maken met Ospoplus? Boek je afspraak online of geef ons een belletje op werkdagen tussen 9 uur en 18 uur.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.