Maak een afspraak

Ons team: Een groep van gespecialiseerde vakmensen.

Team work is voor ons heel belangrijk. Het voordeel van een multi-disciplinair team is dat we aanvullend kunnen werken. Elke patiënt kan op deze manier een optimale en gerichte screening en/of behandeling krijgen. 
Al onze teamleden zijn jonge, enthousiaste therapeuten die zich continu blijven bijscholen en streven naar kwaliteit.

Ontdek ons team

Sophie Donadi – Podoloog

Sophie is sinds juni 2015 afgestudeerd aan de Artevelde Hogeschool als bachelor in de podologie.

De belangstelling voor gezond bewegen en de biomechanische wetenschap komt doordat ze al sinds haar 6 jaar aan atletiek doet. De interesse in sport drijft haar tot het volgen van verschillende bijscholingen in (sport)schoenadvies, (sport)blessures en de preventie ervan.

Tijdens een buitenlandse stage in Málaga (Spanje) en andere binnenlandse stages heeft ze verschillende technieken qua zooltherapie geleerd om jou op dat vlak een oplossing voor je probleem te kunnen bieden.

Na een aantal jaar OSPOPLUS te combineren met het werken in andere privépraktijken, heeft ze veel ervaring opgedaan qua huid- en nagelproblematiek ter hoogte van de voet (vooral bij risicovoeten).

Sophie is nu voltijds werkzaam bij OSPOPLUS en is als erkend podoloog ook lid van de Belgische Vereniging der Podologen (BVP-ABP).

Enya Voet – Osteopaat D.O.

Enya is afgestudeerd aan The International Academy of Osteopathy in juli 2014. Na het behalen van haar diploma is ze gestart met een driejarige opleiding tot sportosteopaat. De keuze voor osteopathie vloeide voort uit haar interesse voor gezondheid, wetenschap en de werking van het menselijk lichaam. Haar belangstelling voor het volgen van sportgerichte bijscholingen (oa. dry needling) is ontstaan door jarenlang aan competitie atletiek te doen.

Verder blijft ze zich bijscholen in de reguliere osteopathie en werkt ze ook twee dagen per week elders waar ze nog steeds ervaring opdoet.
Kinderen, jongeren, volwassenen, (top)sporters en zwangere vrouwen kunnen bij Enya terecht.

Ze houdt consultaties op maandag, dinsdag en donderdag.
Enya is aangesloten lid van de beroepsvereniging der Belgische osteopaten (BVBO-UPOB).

Bijscholingen:
Dry needling – ICZO
Diagnostiek acute knieletsels – Smarteducation
Webinar: women’s hormonal health through lifecycle & Facilitating Fertility Through Physiotherapy
Dizziness – Smarteducation
PRO osteo (Gilze-Rijen): Sport Osteopathie level 1 & 2 (12 modules)
IAO: Sport Osteopathie Clinical reasoning in Sports, functional movement and screening, acute & chronische pijn
IAO: zwangerschap & prematuriteit
Fertiliteit – Fico door Dr. Valerie Namer
Universiteit Maastricht: snijzaal practica

Charlotte Verdier – Osteopaat D.O.

Charlotte Verdier is afgestudeerd aan The International Academy of Osteopathy in 2021 als Osteopaat D.O. Haar interesse in het menselijke lichaam en de bewegende mens leidde haar in 2011 naar de opleiding Revalidatie wetenschappen en kinesitherapie aan de KULeuven, waar ze afstudeerde in 2017. Na haar behaalde master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie bleef ze geboeid door de complexiteit van het menselijk lichaam. Vervolgens startte ze met de opleiding Osteopathie om een nog breder beeld te krijgen van hoe alle systemen in het lichaam elkaar kunnen beïnvloeden. Ze wil zich dan ook blijven bijscholen om steeds nieuwe inzichten te krijgen in ons gesofisticeerd lichaam.

Charlotte heeft ook de tweejarige opleiding tot kinderosteopaat gevolgd. Zowel baby’s, kinderen, volwassenen en zwangere vrouwen kunnen bij haar terecht.

Ze. zal consultaties houden op vrijdag. Charlotte is aangesloten lid van de beroepsvereniging der Belgische osteopaten (BVBO-UPOB)
Ze is te bereiken voor vragen en/of afspraken op het nummer: +32 465 04 47 37

Margot Camps – Diëtiste

Margot Camps is diëtiste en behaalde bachelor in voedings- en dieetkunde in 2020 bij de UCLL. Ze deed eerder ervaring op in het behandelen van eet- en gewichtsproblemen op UZ Leuven in de afdeling pediatrie. Zij kijkt voornamelijk naar de ‘psychologie’ achter je eetpatronen, met andere woorden naar de relatie die je met eten hebt aangenomen doorheen je leven of door een bepaalde gebeurtenis in je leven. Zij volgde de opleiding Acceptance and Commitment Therapy (ACT) bij gewichts- en eetproblemen, een gedragstherapeutische benadering die je leert omgaan met moeilijkheden die komen kijken bij het veranderen van je eetpatroon, zoals storende gedachten en gevoelens en lichaamssensaties. We gaan aan de slag met ervaringsgerichte oefeningen om vaardigheden aan te leren om met deze blokkades en obstakels om te gaan. Op deze manier ben je in staat een gezonde levensstijl te ontwikkelen op een duurzame manier die persoonlijk op jou is afgestemd.

Je kan bij Margot onder andere terecht voor:

  • Eetproblemen bij kinderen, jongeren en volwassenen (selectief eetpatroon, anorexia nervosa, boulimia nervosa, emotionele eter, eetbuistoornis, angst om te eten, …)

  • Eetproblemen bij sport

  • Ondergewicht

  • Overgewicht en obesitas

  • Hart- en vaatziekten
  • Geen eetlust, moeite met eten, selectief eetpatroon, bang om te braken of te verslikken,…

Annelies Vanheer – Klinisch Psycholoog.

Annelies is in 2009 afgestudeerd aan de Katholieke universiteit van Leuven als master in de klinische en gezondheidspsychologie.

Ze heeft werkervaring opgedaan in verschillende domeinen (verslavingszorg, begeleiden personen met een visuele en mentale handicap, oncologische & palliatieve zorgen, begeleiden personen met overgewicht, forensische sector binnen justitie) en schoolt zich nog regelmatig bij.

Ze is ingeschreven bij de psychologencommissie, heeft het visum van de FOD volksgezondheid en de erkenning van het agentschap zorg en gezondheid om haar beroep als psycholoog te mogen uitoefenen. Ze is lid van de Vlaamse vereniging voor klinisch psychologen en de Leuvense psychologenkring.

Wat is klinische psychologie/ wat doet de klinisch psycholoog

Klinische psychologie past de kennis die we leren uit de wetenschap van de psychologie toe in de ruimere sector van gezondheidzorg en welzijn. Zo gaan we na wat de invloed is van je eigen gedrag, je denken of je emoties op je mentale, maar ook je fysieke gezondheid.

Dr. Kenneth De Wilder – Cardioloog

Dr. Kenneth De Wilder behaalde het diploma arts in 2011 aan de Katholieke Universiteit van Leuven. In 2017 werd hij aan dezelfde universiteit erkend als algemeen cardioloog. Vervolgens volgde hij een voltijdse bijkomende opleiding tot interventioneel cardioloog in het Imeldaziekenhuis te Bonheiden van augustus 2017 tot augustus 2019. Actueel is hij staflid in het ziekenhuis CHR Citadelle te Luik (B3 hartcentrum) als interventioneel cardioloog. Deze deeltijdse activiteit wordt gecombineerd met een vervolgopleiding (advanced fellowship) “complex PCI en CTO procedures” bij Prof Dr. Jo Dens in het Ziekenhuis Oost-Limburg te Genk en een functie als consulent interventionele cardiologie in het Imeldaziekenhuis te Bonheiden. Via het Imeldaziekenhuis is hij eveneens, samen met Dr. Luc Janssens, verantwoordelijk voor de jaarlijkse cardiale screening van het A team van voetbalploeg KV Mechelen.

Dr. Wouter L’Hoyes – Cardioloog

Dr. Wouter L’Hoyes studeerde geneeskunde aan de Universiteit Hasselt en de Katholieke Universiteit Leuven waarna hij promoveerde in 2017. Nadien specialiseerde hij zich verder in cardiologie met rotaties in AZ Maria Middelares Gent en UZ Leuven waarna hij in 2023 erkend werd als algemeen cardioloog. Vervolgens volgde hij nog een echocardiografie en hartfalen fellowship te Jessa ziekenhuis Hasselt bij prof. Verwerft., een Europese referentie voor inspanningsechocardiografie.

Gepassioneerd door echocardiografie en kleplijden slaagde hij In 2022 en 2023 reeds voor de examens over transthoracale en transoesofagale echocardiografie van de European Association of Cardiovascular Imaging waarna hij extra cursussen volgde over (3D) echocardiografie in binnen- en buitenland. Hij slaagde verder ook voor de United States Medical Licensing Examination, afgelegd in 2016, 2017 en 2018.

Vanaf 1 september 2024 start dr. L’Hoyes als cardioloog, met bijzondere expertise in cardiale beeldvorming, in het Imelda ziekenhuis te Bonheiden en zal hij dit het eerste jaar combineren met een deeltijds advanced fellowship te AZ Sint-Jan in Brugge bij dr. Debonnaire om structurele klepinterventies echocardiografisch te begeleiden.

Seçil Yaldizkaya – Podoloog

Seçil is sinds 2021 afgestudeerd aan de Artevelde Hogeschool in Gent als bachelor in de podologie. Zij zal Sophie versterken in haar praktijk. Ze heeft reeds ervaring opgedaan in twee huisartsenpraktijken en kan bij haar terecht voor huid- en nagelproblematieken zoals: ingegroeide nagels, eksterogen of likdoorns, overmatige en pijnlijke eeltvorming, schimmelnagels, diabetische wondzorg, …

Zij zal zich blijven bijscholen om steeds de beste zorg te kunnen bieden.

Seçil heeft haar consultaties op maandagnamiddag, woensdag en donderdag.

Vincent Cochez – Osteopaat D.O.

Vincent is afgestudeerd als Osteopaat D.O. aan The International Academy of Osteopathy in 2014. Door zijn jarenlange samenwerking met podologen is hij voornamelijk gespecialiseerd in klachten van de wervelkolom, het onderste lidmaat en het bekken. Hij blijft zich continu bijscholen in nieuwe technieken om behandelingen van hoge kwaliteit te kunnen aanbieden.

Zowel kinderen, jongvolwassenen als ouderen kunnen bij Vincent terecht voor een behandeling.
Verder spreekt Vincent vlot Nederlands, Engels, Spaans & Frans.

Je kan een afspraak boeken bij Vincent op maandag, donderdag en zaterdag. Een afspraak boeken bij hem kan online of telefonisch via +32 498 68 63 31.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.