Maak een afspraak

Ons team: Een groep van gespecialiseerde vakmensen.

Team work is voor ons heel belangrijk. Het voordeel van een multi-disciplinair team is dat we aanvullend kunnen werken. Elke patiënt kan op deze manier een optimale en gerichte screening en/of behandeling krijgen. 
Al onze teamleden zijn jonge, enthousiaste therapeuten die zich continu blijven bijscholen en streven naar kwaliteit.

Ontdek ons team

Sophie Donadi – Podoloog

Sophie is sinds juni 2015 afgestudeerd aan de Artevelde Hogeschool als bachelor in de podologie.

De belangstelling voor gezond bewegen en de biomechanische wetenschap komt doordat ze al sinds haar 6 jaar aan atletiek doet. De interesse in sport drijft haar tot het volgen van verschillende bijscholingen in (sport)schoenadvies, (sport)blessures en de preventie ervan.

Tijdens een buitenlandse stage in Málaga (Spanje) en andere binnenlandse stages heeft ze verschillende technieken qua zooltherapie geleerd om jou op dat vlak een oplossing voor je probleem te kunnen bieden.

Na een aantal jaar OSPOPLUS te combineren met het werken in andere privépraktijken, heeft ze veel ervaring opgedaan qua huid- en nagelproblematiek ter hoogte van de voet (vooral bij risicovoeten).

Sophie is nu voltijds werkzaam bij OSPOPLUS en is als erkend podoloog ook lid van de Belgische Vereniging der Podologen (BVP-ABP).

Enya Voet – Osteopaat D.O.

Enya is afgestudeerd aan The International Academy of Osteopathy in juli 2014. Na het behalen van haar diploma is ze gestart met een driejarige opleiding tot sportosteopaat. De keuze voor osteopathie vloeide voort uit haar interesse voor gezondheid, wetenschap en de werking van het menselijk lichaam. Haar belangstelling voor het volgen van sportgerichte bijscholingen is ontstaan door jarenlang aan competitie atletiek te doen.

Verder blijft ze zich bijscholen in de reguliere osteopathie en werkt ze ook twee dagen per week elders waar ze nog steeds ervaring opdoet.

Ze houdt consulaties op maandag, dinsdag en donderdag.
Enya is aangesloten lid van de beroepsvereniging der Belgische osteopaten (BVBO-UPOB).

Ilse Demonie – Osteopaat D.O.

Ilse heeft samen gestudeerd met Enya Voet aan The International Academy of Osteopathy (IAO) te Gent en is afgestudeerd in Juli 2015.

Haar interesse gebieden liggen rond chronische pijnklachten, zwangere vrouwen en kinderosteopathie.  Verder heeft zij ook ervaring in het geven van core stability lessen in andere groepspraktijken.

Zelf is ze moeder van twee kindjes, met als persoonlijke interesses gezond en evenwichtig leven.

Zij houdt consultaties op vrijdag in de praktijk.

Jolien Kennis – Diëtiste

Jolien Kennis is erkende diëtiste. In juni 2017 studeerde ze af in de voedings- en dieetkunde met onderscheiding waarbij ze ook een prijs voor verdienstelijkste studente kreeg van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten.

De passie voor gezonde voeding en een gezonde levensstijl ontstond al jaren eerder. Als tiener begon ze met lopen, nadien raakte ze gepassioneerd door pilates en gezonde voeding. Daardoor leek de keuze om voedings- en dieetleer te studeren plots erg logisch.

Als diëtiste is Jolien erg veelzijdig. Bij haar kan je terecht voor voedingsadvies bij overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, sport, zwangerschap, enzovoort. Bovendien is advies op maat van kinderen geven niet vreemd voor Jolien. Ook is ze gespecialiseerd in de begeleiding bij een vegetarische of veganistische levensstijl.

De wetenschap rond voeding en dieet is zeer dynamisch. Levenslang leren blijft dan ook zeer belangrijk voor Jolien.

Jolien maakt deel uit van de beroepsvereniging van voedingsdeskundigen en diëtisten (VBVD).

Annelies Vanheer – Klinisch Psycholoog.

Annelies is in 2009 afgestudeerd aan de Katholieke universiteit van Leuven als master in de klinische en gezondheidspsychologie.

Ze heeft werkervaring opgedaan in verschillende domeinen (verslavingszorg, begeleiden personen met een visuele en mentale handicap, oncologische & palliatieve zorgen, begeleiden personen met overgewicht, forensische sector binnen justitie) en schoolt zich nog regelmatig bij.

Ze is ingeschreven bij de psychologencommissie, heeft het visum van de FOD volksgezondheid en de erkenning van het agentschap zorg en gezondheid om haar beroep als psycholoog te mogen uitoefenen. Ze is lid van de Vlaamse vereniging voor klinisch psychologen en de Leuvense psychologenkring.

Wat is klinische psychologie/ wat doet de klinisch psycholoog

Klinische psychologie past de kennis die we leren uit de wetenschap van de psychologie toe in de ruimere sector van gezondheidzorg en welzijn. Zo gaan we na wat de invloed is van je eigen gedrag, je denken of je emoties op je mentale, maar ook je fysieke gezondheid.

Dr. Kenneth De Wilder – Cardioloog

Dr. Kenneth De Wilder behaalde het diploma arts in 2011 aan de Katholieke Universiteit van Leuven. In 2017 werd hij aan dezelfde universiteit erkend als algemeen cardioloog. Vervolgens volgde hij een voltijdse bijkomende opleiding tot interventioneel cardioloog in het Imeldaziekenhuis te Bonheiden van augustus 2017 tot augustus 2019. Actueel is hij staflid in het ziekenhuis CHR Citadelle te Luik (B3 hartcentrum) als interventioneel cardioloog. Deze deeltijdse activiteit wordt gecombineerd met een vervolgopleiding (advanced fellowship) “complex PCI en CTO procedures” bij Prof Dr. Jo Dens in het Ziekenhuis Oost-Limburg te Genk en een functie als consulent interventionele cardiologie in het Imeldaziekenhuis te Bonheiden. Via het Imeldaziekenhuis is hij eveneens, samen met Dr. Luc Janssens, verantwoordelijk voor de jaarlijkse cardiale screening van het A team van voetbalploeg KV Mechelen.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.