Maak een afspraak

Psychologie: de juiste aanpak voor jouw situatie

Klinische psychologie past de kennis die we leren uit de wetenschap van de psychologie toe in de ruimere sector van gezondheidzorg en welzijn. Zo gaan we na wat de invloed is van je eigen gedrag, je denken of je emoties op je mentale, maar ook je fysieke gezondheid.

Wanneer naar de psycholoog?

De sessies die ik aanbied zijn gericht op het geven van toegankelijke en probleem oplossingsgerichte zorg aan personen met psychologische vragen en zorgen. Het accent ligt op het verhogen van de autonomie en de zelfredzaamheid van de persoon in de context waarin hij of zij leeft. Deze zorg wordt verstrekt aan adolescenten, volwassenen of ouderen met milde en matige tot zwaardere psychische klachten. Iedereen is welkom en samen wordt gekeken naar wat we kunnen doen en wat er nodig is om verder te kunnen. Je kan bij mij terecht voor verschillende vragen en zorgen zoals verschillende vormen van verslaving, depressieve klachten, dagelijkse stress, angst, moeilijkheden met je baby (huilbaby, slechte slaper, situaties rond ouderschap,…), overgewicht (en eventueel overwegen gewichtsverliezende operaties),…

Jouw raadpleging

De eerste sessie bestaat voornamelijk uit een intake gesprek: samen gaan we na wat je psychologische vragen en zorgen zijn. We stippelen een zorgtraject uit. Hoeveel sessies er zijn en hoeveel tijd er tussen de sessies is bepalen we samen.

Terugbetaling

De terugbetaling verschilt naargelang de mutualiteit en wordt eveneens vaak aangepast. Ik raad dus aan om je te informeren bij je mutualiteit.

Psycholoog nodig? Kom langs bij Ospoplus.

Bij ons ben je in goede handen.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.