Maak een afspraak

Psychologie: de juiste aanpak voor jouw situatie

Klinische psychologie past de kennis die we leren uit de wetenschap van de psychologie toe in de ruimere sector van gezondheidzorg en welzijn. Zo gaan we na wat de invloed is van je eigen gedrag, je denken of je emoties op je mentale, maar ook je fysieke gezondheid.

Wanneer naar de psycholoog?

Annelies Vanheer zit in haar laatste jaar van het vierjarige postgraduaat tot relatie-, gezins- en systeempsychotherapeut.

Zowel individuen, als koppels en gezinnen zijn dus welkom bij haar.

“Bij onze eerste ontmoeting kijken we samen of ik iets voor jou of jullie kan betekenen. We onderzoeken de hulpvraag en bespreken waar we naartoe willen. Op jullie beurt kunnen jullie voelen of er een klik is met mij.

Wanneer we beslissen samen op pad te gaan, ben ik graag jullie  compagnon. Ik hecht veel waarde aan een goede therapeutische relatie
en bied een positieve en warme therapie aan.
Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten zich veilig en begrepen voelen tijdens de sessies.”

Jouw raadpleging

De eerste sessie bestaat voornamelijk uit een intake gesprek: samen gaan we na wat je psychologische vragen en zorgen zijn. We stippelen een zorgtraject uit. Hoeveel sessies er zijn en hoeveel tijd er tussen de sessies is bepalen we samen.

Terugbetaling

De terugbetaling verschilt naargelang de mutualiteit en wordt eveneens vaak aangepast. Ik raad dus aan om je te informeren bij je mutualiteit.

Psycholoog nodig? Kom langs bij Ospoplus.

Bij ons ben je in goede handen.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.